Profiteer nu tijdelijk van €150,- extra korting

Zacht water rekent af met kalkaanslag. En dat scheelt! U hoeft nooit meer dure ontkalkingsmiddelen te gebruiken in uw badkamer, keuken of toilet. Door het gebruik van schoonmaakmiddelen te verminderen, bespaart u niet alleen geld maar zo draagt u ook bij aan een beter milieu. Kijk snel verder en ontdek de vele mogelijkheden van de waterontharders van Aqua at Home! Heeft u vragen? Schroom niet en neem contact op. We helpen u graag verder.

AQUA DUO waterontharder

De Aqua Duo is ons meest verkochte model. De ideale waterontharder bij beperkte ruimte. Speciaal ontwikkeld voor in de meterkast vanwege het losse zoutvat.

AQUA COMBI waterontharder

De Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak. Zeer geschikt voor in open ruimtes zoals kelder, trappenkast, garage, bijkeuken of meterkast.

Waarom een waterontharder van Aqua at Home?

De waterontharders van Aqua at Home werken op basis van ionenwisseling. Het hard water stroomt door de kunstharskorrels, waardoor calcium en magnesium wordt uitgewisseld voor natriumionen.

De waterontharder wordt altijd na de watermeter geplaatst zodat u van kalkvrij water kan genieten door het hele huis. De waterontharder van Aqua at Home heeft vrijwel geen onderhoud nodig. U hoeft alleen af en toe zout bij te vullen en onze waterontharders gaan daar ook nog eens 100% efficiënt mee om. De mate waarop u dit doet is afhankelijk van uw waterconsumptie, de hardheid van het water en het model dat u gebruikt.

Gratis advies  op maat

    *referentie/actie voorwaarden

    • Actiecodes zijn alleen geldig op aankopen op de website van AQUA AT HOME.
    • AQUA AT HOME behoudt zich het recht voor deze actie tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen.
    • De actieprijs is exclusief montage. Wanneer u uw waterontharder door ons wilt laten installeren, berekenen wij een stelpost van € 249,- inclusief btw en aansluitmateriaal.

    Wat zeggen klanten over Aqua at Home?