Kies voor de beste waterontharder!

Zacht water rekent af met kalkaanslag. En dat scheelt! U hoeft nooit meer dure ontkalkingsmiddelen te gebruiken in uw badkamer, keuken of toilet. Door het gebruik van schoonmaakmiddelen te verminderen, bespaart u niet alleen geld maar zo draagt u ook bij aan een beter milieu. Kijk snel verder en ontdek de vele mogelijkheden van de waterontharders van Aqua at Home! Heeft u vragen? Schroom niet en neem contact op. We helpen u graag verder.

AQUA DUO waterontharder

De Aqua Duo is ons meest verkochte model. De ideale waterontharder bij beperkte ruimte. Speciaal ontwikkeld voor in de meterkast vanwege het losse zoutvat.

AQUA COMBI waterontharder

De Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak. Zeer geschikt voor in open ruimtes zoals kelder, trappenkast, garage, bijkeuken of meterkast.

Waarom een waterontharder van Aqua at Home?

De waterontharders van Aqua at Home werken op basis van ionenwisseling. Het hard water stroomt door de kunstharskorrels, waardoor calcium en magnesium wordt uitgewisseld voor natriumionen.

De waterontharder wordt altijd na de watermeter geplaatst zodat u van kalkvrij water kan genieten door het hele huis. De waterontharder van Aqua at Home heeft vrijwel geen onderhoud nodig. U hoeft alleen af en toe zout bij te vullen en onze waterontharders gaan daar ook nog eens 100% efficiënt mee om. De mate waarop u dit doet is afhankelijk van uw waterconsumptie, de hardheid van het water en het model dat u gebruikt.

Bestel direct uw waterontharder

  *referentie/actie voorwaarden

  • Actiecodes zijn alleen geldig op aankopen op de website van AQUA AT HOME.
  • AQUA AT HOME behoudt zich het recht voor deze actie tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen.
  • De actieprijs is exclusief montage. Wanneer u uw waterontharder door ons wilt laten installeren, berekenen wij een stelpost van € 249,- inclusief btw en aansluitmateriaal.

  Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

  Marc Sleurink
  11/05/2021
  Geverifieerde
  Goede snelle service. Nette communicatie en het product bevalt heel goed.
  Dick Davidse
  09/05/2021
  Geverifieerde
  Goede voorlichting en advies. Duidelijke afspraken en perfecte montage. Alles wat je mag verwachten van een leverancier. En dat tegen een scherpe prijs. De ervaring van kalkvrij water is geweldig. Ik kan het iedereen aanraden.
  Kirsten Kamps
  06/05/2021
  Geverifieerde
  Wij hebben geen standaard huis en het plaatsen van een waterontharder was een uitdaging. Aqua at home heeft heel goed meegedacht, zijn vriendelijk, makkelijk te bereiken en uiteindelijk hebben ze een waterontharder geplaatst. Ontzettend blij mee.
  Woningisolatie Nederland
  03/05/2021
  Geverifieerde
  I Dijk
  30/04/2021
  Geverifieerde
  Ontharder doet wat men beloofd. Mooi ingebouwd in de beperkte ruimte die er nog was in de meterkast. Aanrader!
  Alex Bolland
  24/04/2021
  Geverifieerde
  Leveren wat ze beloven. Goed informatie, snelle levering. Perfect afgewerkt binnen de (in ons geval) beperkte ruimte in de meter kast. En er is geen woord gelogen over het gebruik van de waterontharder.... heerlijk om te drinken en perfect om je mee te wassen. Kalk is verleden tijd en je hebt bijna geen shampoo of schoonmaakmiddelen meer nodig. Kortom, wij zijn enorm blij en tevreden!!!!
  Beyza Yilmaz
  23/04/2021
  Geverifieerde
  Wij hebben onze ontharder in 2020 gekocht. Na een goed advies gesprek werd het systeem week later keurig geïnstalleerd door een zeer vriendelijke monteur. Zeker een aanrader! Erg tevreden mee!
  Rob Van Elk
  16/04/2021
  Geverifieerde
  De ene week besteld volgende week geplaatst fantastisch goed gecommuniceerd mooie prijs en werkt erg goed we zijn er erg blij mee in onze does en apparaten ook
  H S
  15/04/2021
  Geverifieerde
  We hebben onlangs een waterontharder in huis. Wat een verandering! Je huid wordt er zachter door, je haar ook. De apparaten zijn kalkvrij. De montage duurde niet lang, snelle service, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Betrouwbare top service 👏🏻
  k k
  15/04/2021
  Geverifieerde
  Wij zijn zeer tevreden met de waterontharder. Een hele snelle installatie, goede service en vriendelijke personeel. Inmiddels merken de kinderen zelfs dat ze door het gebruik van water een zachte huid krijgen. Ik merk nu al dat ik geen kalk meer heb in mijn waterkoker, kranen e.d. We raden het iedereen aan!

  Waterontharders

  Voordelen van een waterontharder

  Wat is waterhardheid?

  Plaatsing van een waterontharder

  OVER AQUA AT HOME

  Over Ons

  Service en Garantie

  Veelgestelde vragen

  Klachtregeling

  Retour herroepingsrecht

  ONZE MODELLEN

  Aqua DUO Waterontharder

  Aqua COMBI Waterontharder

  Webshop

  Zout bestellen

  Waterfilters kopen

  Contact

  +31 (85) 060 3800

  info@aquaathome.nl

  Telfordstraat 9-24

  8013 RL Zwolle

  Den Hulst 87

  7711 GL Nieuwleusen