100% zacht water

Duurzaam

Compact

15 jaar all-in garantie

De waterontharder wordt altijd na de watermeter geplaatst. Aqua at Home plaatst de waterontharders altijd op een goede toegankelijke plaats in uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de meterkast, een bijkeuken, trapkast of garage. Op deze plekken is de waterontharder makkelijk bereikbaar, wanneer u het zout wilt bijvullen of wilt zien hoeveel zout er nog in de waterontharder aanwezig is. 

Wij plaatsen onze waterontharders altijd volgens de eisen

Alle Aqua at Home waterontharders worden op een professionele wijze en door ervaren monteurs geïnstalleerd. Hierbij nemen wij alle richtlijnen en voorschriften in acht. Zo plaatsen wij altijd een CA-terugstroombeveiliging en sluiten wij de afvoer aan met een open verbinding op het riool. Wij maken uitsluitend gebruik van goedgekeurd KIWA-aansluitmateriaal.

Zelf installeren of laten installeren

U heeft altijd de mogelijkheid om uw waterontharder zelf te monteren. Dit is prima te doen met de meegeleverde handleiding. Wij zullen u ook hierbij ondersteunen mocht dat nodig zijn. Onze technische adviseurs kunnen u telefonisch alle informatie verstrekken. Door middel van foto’s kan er vaak al een geschikte plaats gevonden worden voor uw waterontharder. 

Geeft u er de voorkeur aan uw waterontharder te laten installeren door een van onze monteurs? Dat kan natuurlijk ook, de keuze is aan u! 

Voor installatie door onze monteurs is de wachttijd gemiddeld 1 tot 2 weken.

Offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

Wij helpen u graag verder

Waterontharders

Voordelen van een waterontharder

Wat is waterhardheid?

Plaatsing van een waterontharder

AQUA AT HOME

Over Ons

Service en Garantie

Veelgestelde vragen

Klachtregeling

Retour herroepingsrecht

ONZE MODELLEN

Aqua DUO Waterontharder

Aqua COMBI Waterontharder

REGIO

Zwolle

contactgegevens

+31 (85) 060 3800

info@aquaathome.nl

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle