Installatie op maat

Plaatsing van een waterontharder

De waterontharder wordt altijd na de watermeter geplaatst. Aqua at Home plaatst de waterontharders altijd op een goede toegankelijke plaats in uw woning.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de meterkast, een bijkeuken, trapkast of garage. Op deze plekken is de waterontharder makkelijk bereikbaar, wanneer u het zout wilt bijvullen of wilt zien hoeveel zout er nog in de waterontharder aanwezig is.

Binnen welke periode wordt een waterontharder geplaatst?

Wij maken gebruik van eigen monteurs en hebben alle toestellen op voorraad kunnen we de waterontharder binnen enkele weken volgens de wettelijk normen installeren. De montage zelf zal ongeveer 3 uren in beslag nemen.

Waar wordt een waterontharder geïnstalleerd?

De waterontharders van Aqua at Home worden geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen.

Wat kost een waterontharder?

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. De prijzen van onze waterontharders beginnen bij € 1150,-. De kleinste waterontkalker is geschikt voor huishoudens van 1 tot 4 personen. Bestaat uw gezin uit meer personen? Dan biedt ons assortiment altijd een waterontharder die bij uw gezinssituatie past.

Wij plaatsen onze waterontharders altijd volgens de eisen

 Aqua at Home zorgt voor een professionele installatie door vakkundige installateurs. Hierbij nemen wij alle richtlijnen en voorschriften in acht. Zo plaatsen wij altijd een CA-terugstroombeveiliging en sluiten wij de afvoer aan met een open verbinding op het riool. Wij maken uitsluitend gebruik van goedgekeurd KIWA-aansluitmateriaal. In vrijwel alle situaties kan de waterontharder met de standaard installatie geplaatst worden. Mocht uw situatie niet geschikt zijn voor de standaard installatie dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Zelf installeren of laten installeren

U heeft altijd de mogelijkheid om uw waterontharder zelf te monteren. Dit is prima te doen met de meegeleverde handleiding. Wij zullen u ook hierbij ondersteunen mocht dat nodig zijn. Onze technische adviseurs kunnen u telefonisch alle informatie verstrekken. Door middel van foto’s kan er vaak al een geschikte plaats gevonden worden voor uw waterontharder. 

Geeft u er de voorkeur aan uw waterontharder te laten installeren door een van onze monteurs? Dat kan natuurlijk ook, de keuze is aan u! 

Voor installatie door onze monteurs is de wachttijd gemiddeld 1 tot 2 weken.

 

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

H S
15/04/2021
Geverifieerde
We hebben onlangs een waterontharder in huis. Wat een verandering! Je huid wordt er zachter door, je haar ook. De apparaten zijn kalkvrij. De montage duurde niet lang, snelle service, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Betrouwbare top service 👏🏻
k k
15/04/2021
Geverifieerde
Wij zijn zeer tevreden met de waterontharder. Een hele snelle installatie, goede service en vriendelijke personeel. Inmiddels merken de kinderen zelfs dat ze door het gebruik van water een zachte huid krijgen. Ik merk nu al dat ik geen kalk meer heb in mijn waterkoker, kranen e.d. We raden het iedereen aan!
A D
15/04/2021
Geverifieerde
Wij hebben na zorgvuldig vergelijk gekozen voor de waterontharder van Aquaathome. Snelle reacties en snelle levering. Een vrolijke monteur heeft ons volledig ontzorgt (zoals dat hoort) zelf de stofzuiger haalt hij nog even over de mat voor vertek. Water smaakt lekker en kalk is weg voor een goede prijs. Zeker een aanrader voor ons!
SuperGoze
09/04/2021
Geverifieerde
Gerjan Koes
08/04/2021
Geverifieerde
Udo demi
29/03/2021
Geverifieerde
David Knibbe
28/03/2021
Geverifieerde
Prima bedrijf om zaken mee te doen. Scherpe prijzen en prima kwaliteit. Meteen na installatie geen kalk meer en het water smaakt weer top. Verder professioneel geïnstalleerd.
Judith Bosman
25/03/2021
Geverifieerde
Nieuw huis. Direct maar een waterontharder. En wat blij met deze keuze. Geen kalk meer. Schoonmaken gaat zoveel sneller en makkelijker. Smaak van het water is anders dan gewend maar alsnog heerlijk. Echt een goed begin van ons avontuur in onze nieuwe woning!
Ton Koop
24/03/2021
Geverifieerde
Geweldig personeel die het systeem komen monteren, niets is teveel. Ja zelfs nog even heen en weer rijden om het juiste onderdeel op te halen. Ook een goede uitleg over de waterkwaliteit, super dus. Ja het eerste glas water smaakte al veel beter. We bedanken nogmaals voor alle inzet.
Kees Delhij
24/03/2021
Geverifieerde
Goede samenwerking. Snelle levering goede uitleg en lekker zacht water kortom wij zijn zeer tevreden met Aqua at Home👍

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op 085 0603800

Waterontharders

Voordelen van een waterontharder

Wat is waterhardheid?

Plaatsing van een waterontharder

OVER AQUA AT HOME

Over Ons

Service en Garantie

Veelgestelde vragen

Klachtregeling

Retour herroepingsrecht

ONZE MODELLEN

Aqua DUO Waterontharder

Aqua COMBI Waterontharder

Webshop

Zout bestellen

Waterfilters kopen

Contact

+31 (85) 060 3800

info@aquaathome.nl

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle