Plaatsing van uw

Waterontharder

De waterontharder wordt altijd na de watermeter geplaatst. Aqua at Home plaatst de waterontharders altijd op een goede toegankelijke plaats in uw woning.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de meterkast, een bijkeuken, trapkast of garage. Op deze plekken is de waterontharder makkelijk bereikbaar, wanneer u het zout wilt bijvullen of wilt zien hoeveel zout er nog in de waterontharder aanwezig is.

Binnen welke periode wordt een waterontharder geplaatst?

Wij maken gebruik van eigen monteurs en hebben alle toestellen op voorraad kunnen we de waterontharder binnen twee weken volgens de wettelijk normen installeren. De montage zelf zal ongeveer 3 uren in beslag nemen.

Waar wordt een waterontharder geïnstalleerd?

De waterontharders van Aqua at Home worden geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen.

Wat kost een waterontharder?

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. De prijzen van onze waterontharders beginnen bij € 950,-. De kleinste waterontkalker is geschikt voor huishoudens van 1 tot 4 personen. Bestaat uw gezin uit meer personen? Dan biedt ons assortiment altijd een waterontharder die bij uw gezinssituatie past.

Wij plaatsen onze waterontharders altijd volgens de eisen

 Aqua at Home zorgt voor een professionele installatie door vakkundige installateurs. Hierbij nemen wij alle richtlijnen en voorschriften in acht. Zo plaatsen wij altijd een CA-terugstroombeveiliging en sluiten wij de afvoer aan met een open verbinding op het riool. Wij maken uitsluitend gebruik van goedgekeurd KIWA-aansluitmateriaal. In vrijwel alle situaties kan de waterontharder met de standaard installatie geplaatst worden. Mocht uw situatie niet geschikt zijn voor de standaard installatie dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Zelf installeren of laten installeren

U heeft altijd de mogelijkheid om uw waterontharder zelf te monteren. Dit is prima te doen met de meegeleverde handleiding. Wij zullen u ook hierbij ondersteunen mocht dat nodig zijn. Onze technische adviseurs kunnen u telefonisch alle informatie verstrekken. Door middel van foto’s kan er vaak al een geschikte plaats gevonden worden voor uw waterontharder. 

Geeft u er de voorkeur aan uw waterontharder te laten installeren door een van onze monteurs? Dat kan natuurlijk ook, de keuze is aan u! 

Voor installatie door onze monteurs is de wachttijd gemiddeld 1 tot 2 weken.

 

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

Wat is de prijs van een Aqua at Home waterontharder?