Service en garantie

Wat mag u van ons verwachten na de aanschaf. Alleen de beste waterontharder leveren, vinden wij niet genoeg. Bij Aqua at Home vinden wij het belangrijk om onderscheidend te zijn en de beste service te bieden. Daarom garanderen wij 100% tevredenheid! Wat er ook gebeurt, wij staan altijd voor u klaar. Voor, tijdens en na de aankoop. Bij aanschaf van een Aqua at Home waterontharder is 15 jaar volledige garantie inbegrepen. Volledig, de kosten voor onderdelen, voorrijden én gewerkte uren zijn hiermee gedekt zonder dure onderhoudscontracten en de machine moet eenvoudig 25 jaar mee kunnen gaan.

Heeft een waterontharder onderhoud nodig?

Bijna elk apparaat in uw huis vraagt om periodieke onderhoud. Maar de Aqua at Home ontharder niet. De slimme computersturing maakt de waterontharder namelijk helemaal onderhoudsvrij, want het hele proces van schoonmaken verloopt geheel automatisch.

Hoe lang gaat een waterontharder mee?

Zoals met alle producten is er ook een kwaliteitsverschil in waterontharders, wat zich o.a. vertaalt in de levensduur. Aqua at Home heeft jaren lange ervaring met de producten van Clack, die de waterontharder in 1946 reeds heeft uitgevonden. Op een Aqua at Home waterontharder zit 15 jaar garantie en de machine moet eenvoudig 25 jaar mee kunnen gaan.

Is de aqua at home waterontharder volume of tijd gestuurd?

Onze waterontharders zijn volume en tijd gestuurd. Tijdsgestuurd betekent dat ze spoelen afhankelijk van de verstreken tijd. Ze letten dus niet op de verzadiging van de harscel.

Bij een volumegestuurde waterontharder wordt er gelet op de verzadiging van de harscel door bij te houden hoeveel water er doorheen is gegaan. Kortom u bent 100% verzekerd van zacht en schoon water.

All-in garantie

Standaard 15 jaar volledige garantie zonder onderhoudscontract. Wij geloven in de duurzaamheid van ons product, en wij durven u dat ook te beloven. Gaat er ooit iets stuk? Dan komen wij bij u langs voor een kosteloze reparatie. Geen voorrijkosten, geen uurloon, geen gedoe. Wat er ook gebeurt; wij lossen het voor u op! 

  • 15 jaar garantie op de onderdelen
  • 30 jaar garantie op de hars

Deze garantie verlengen na 15 jaar? Dat kan! € 349,- kost een verlenging voor nog eens 10 jaar.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

H S
15/04/2021
Geverifieerde
We hebben onlangs een waterontharder in huis. Wat een verandering! Je huid wordt er zachter door, je haar ook. De apparaten zijn kalkvrij. De montage duurde niet lang, snelle service, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Betrouwbare top service 👏🏻
k k
15/04/2021
Geverifieerde
Wij zijn zeer tevreden met de waterontharder. Een hele snelle installatie, goede service en vriendelijke personeel. Inmiddels merken de kinderen zelfs dat ze door het gebruik van water een zachte huid krijgen. Ik merk nu al dat ik geen kalk meer heb in mijn waterkoker, kranen e.d. We raden het iedereen aan!
A D
15/04/2021
Geverifieerde
Wij hebben na zorgvuldig vergelijk gekozen voor de waterontharder van Aquaathome. Snelle reacties en snelle levering. Een vrolijke monteur heeft ons volledig ontzorgt (zoals dat hoort) zelf de stofzuiger haalt hij nog even over de mat voor vertek. Water smaakt lekker en kalk is weg voor een goede prijs. Zeker een aanrader voor ons!
SuperGoze
09/04/2021
Geverifieerde
Gerjan Koes
08/04/2021
Geverifieerde
Udo demi
29/03/2021
Geverifieerde
David Knibbe
28/03/2021
Geverifieerde
Prima bedrijf om zaken mee te doen. Scherpe prijzen en prima kwaliteit. Meteen na installatie geen kalk meer en het water smaakt weer top. Verder professioneel geïnstalleerd.
Judith Bosman
25/03/2021
Geverifieerde
Nieuw huis. Direct maar een waterontharder. En wat blij met deze keuze. Geen kalk meer. Schoonmaken gaat zoveel sneller en makkelijker. Smaak van het water is anders dan gewend maar alsnog heerlijk. Echt een goed begin van ons avontuur in onze nieuwe woning!
Ton Koop
24/03/2021
Geverifieerde
Geweldig personeel die het systeem komen monteren, niets is teveel. Ja zelfs nog even heen en weer rijden om het juiste onderdeel op te halen. Ook een goede uitleg over de waterkwaliteit, super dus. Ja het eerste glas water smaakte al veel beter. We bedanken nogmaals voor alle inzet.
Kees Delhij
24/03/2021
Geverifieerde
Goede samenwerking. Snelle levering goede uitleg en lekker zacht water kortom wij zijn zeer tevreden met Aqua at Home👍

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op 085 0603800

Waterontharders

Voordelen van een waterontharder

Wat is waterhardheid?

Plaatsing van een waterontharder

OVER AQUA AT HOME

Over Ons

Service en Garantie

Veelgestelde vragen

Klachtregeling

Retour herroepingsrecht

ONZE MODELLEN

Aqua DUO Waterontharder

Aqua COMBI Waterontharder

Webshop

Zout bestellen

Waterfilters kopen

Contact

+31 (85) 060 3800

info@aquaathome.nl

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle