Service en garantie

Wat mag u van ons verwachten na de aanschaf. Alleen de beste waterontharder leveren, vinden wij niet genoeg. Bij Aqua at Home vinden wij het belangrijk om onderscheidend te zijn en de beste service te bieden. Daarom garanderen wij 100% tevredenheid! Wat er ook gebeurt, wij staan altijd voor u klaar. Voor, tijdens en na de aankoop. Bij aanschaf van een Aqua at Home waterontharder is 15 jaar volledige garantie inbegrepen. Volledig, de kosten voor onderdelen, voorrijden én gewerkte uren zijn hiermee gedekt zonder dure onderhoudscontracten en de machine moet eenvoudig 25 jaar mee kunnen gaan.

Heeft een waterontharder onderhoud nodig?

Bijna elk apparaat in uw huis vraagt om periodieke onderhoud. Maar de Aqua at Home ontharder niet. De slimme computersturing maakt de waterontharder namelijk helemaal onderhoudsvrij, want het hele proces van schoonmaken verloopt geheel automatisch.

Hoe lang gaat een waterontharder mee?

Zoals met alle producten is er ook een kwaliteitsverschil in waterontharders, wat zich o.a. vertaalt in de levensduur. Aqua at Home heeft jaren lange ervaring met de producten van Clack, die de waterontharder in 1946 reeds heeft uitgevonden. Op een Aqua at Home waterontharder zit 15 jaar garantie en de machine moet eenvoudig 25 jaar mee kunnen gaan.

Is de aqua at home waterontharder volume of tijd gestuurd?

Onze waterontharders zijn volume en tijd gestuurd. Tijdsgestuurd betekent dat ze spoelen afhankelijk van de verstreken tijd. Ze letten dus niet op de verzadiging van de harscel.

Bij een volumegestuurde waterontharder wordt er gelet op de verzadiging van de harscel door bij te houden hoeveel water er doorheen is gegaan. Kortom u bent 100% verzekerd van zacht en schoon water.

All-in garantie

Standaard 15 jaar volledige garantie zonder onderhoudscontract. Wij geloven in de duurzaamheid van ons product, en wij durven u dat ook te beloven. Gaat er ooit iets stuk? Dan komen wij bij u langs voor een kosteloze reparatie. Geen voorrijkosten, geen uurloon, geen gedoe. Wat er ook gebeurt; wij lossen het voor u op! 

  • 15 jaar garantie op de onderdelen
  • 30 jaar garantie op de hars

Deze garantie verlengen na 15 jaar? Dat kan! € 349,- kost een verlenging voor nog eens 10 jaar.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

Wat is de prijs van een Aqua at Home waterontharder?