100% zacht water

Duurzaam

Compact

15 jaar all-in garantie

De voordelen van onze waterontharder

De voordelen en terugverdientijd van een waterontharder

De voordelen en terugverdientijd van een waterontharder is vooral afhankelijk van de hoeveelheid water die u verbruikt. Op deze pagina zetten we alle voordelen voor u op een rij.

Minimale besparing € 125,00 per persoon per jaar

Leidingen, kranen en douchekoppen blijven kalkvrij en houden een goede doorstroom deze hoeft u nooit meer te ontkalken. Met zacht water bespaart u onder andere op schoonmaakmiddelen en energie. Als het gaat om besparing op schoonmaakmiddelen zoals zeep, shampoo, en (vaat) waspoeder, kunt u rekenen op een besparing van € 125,00 per persoon per jaar.

 Conclusie: voor de terugverdientijd van een Aqua at Home waterontharder kunt u bij een huishouden van vier personen rekening houden met een besparing van minimaal € 500,00 per jaar!

De besparingsfactoren op een rij

Lagere energiekosten

Zacht water maakt een einde aan kalkaanslag. En dat scheelt enorm! Kalk zet zich namelijk af op de verwarmingselementen van uw apparatuur, en dat betekent rendementsverlies. Hierdoor verbruiken de zelfde apparaten veel meer energie. Met een gezin van vier personen kunt u rekenen op een besparing van € 80 per jaar op de energierekening en cv-onderhoud.

Een langere levensduur huishoudelijke apparatuur

Doordat er geen kalk meer in het water zit. Gaan uw huishoudelijke apparatuur hierdoor veel langer mee, waardoor u bespaart op een onderhoud of vervanging ervan. U hoeft zelfs geen zout meer te gebruiken voor uw vaatwasser.

Uw sanitair blijft langer mooi

Onthard water laat geen kalksporen achter na het douchen of nat maken van de tegels, toiletten en andere soorten sanitair. Deze worden beschermt tegen kalkaanslag.

Uw kleding gaat langer mee

Zacht water verlengt tevens de levensduur van uw kleding. De kleur van uw kleding blijft langer mooi en slijt minder snel.

Het verbetert de smaak van water

Zacht water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk deeltjes meer in uw drinkwater zitten, geniet uw extra van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

Het verbruik van schoonmaak- en wasmiddelen neemt af

U hoeft nooit meer dure ontkalkingsmiddelen te gebruiken in uw badkamer, keuken of toilet. Schoonmaakmiddelen zoals zeep, shampoo, en (vaat) waspoeder komen beter tot hun recht in kalkvrij water. Zo bespaart u tot wel 75% op uw schoonmaak- en wasmiddelen. 

Gemiddeld kunt u met een huishouden van vier personen jaarlijks € 414,00 op zeepproducten besparen. 

Tijdbesparing

Een waterontharder zorgt ervoor dat u bespaart op de kosten en minder tijd besteed aan het schoonmaken van uw sanitair of vervangen van uw huishoudelijke apparatuur. Door zacht water ontstaat er geen nieuwe kalkafzetting. Dit zorgt er ook voor dat het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt. Ook hebben uw huishoudelijke apparaten minder onderhoud nodig.

Het kan bijdragen aan een betere huid

Men met een huidaandoening, zoals eczeem, beweren dat de klachten verminderen na consistent gebruik van zacht water. In enkele gevallen wordt er zelfs gesproken van volledige genezing van de huidaandoening. 

Verzacht de huid en het haar

Door het gebruik van zacht water voelt uw haar en huid zijdezacht aan. Op het moment dat hard water verdampt, vormt er zich een residu op de huid. Dit kan ervoor zorgen dat uw huid en haar geïrriteerd raakt en/of uitdroogt.

Het draagt bij aan een beter milieu

De waterontharder van Aqua at Home zorgt ervoor dat u bespaart op de kosten en minder tijd besteed aan het schoonmaken van uw sanitair of vervangen van uw huishoudelijke apparatuur. Door minder gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen, bespaart u niet alleen geld maar zo draagt u ook bij aan een beter milieu.

Offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

We helpen u graag verder.

Waterontharders

Voordelen van een waterontharder

Wat is waterhardheid?

Plaatsing van een waterontharder

AQUA AT HOME

Over Ons

Service en Garantie

Veelgestelde vragen

Klachtregeling

Retour herroepingsrecht

ONZE MODELLEN

Aqua DUO Waterontharder

Aqua COMBI Waterontharder

REGIO

Zwolle

contactgegevens

+31 (85) 060 3800

info@aquaathome.nl

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle