Kies voor een waterontharder van Aqua at Home

Bespaar €100,-
tot €500,- per jaar

Aqua at Home Waterontharder

De voordelen

Jaarlijks kunt u €100 tot €500,-  besparen met een waterontharder waardoor u de investering binnen enkele jaren terugverdiend. Nooit meer kalkaanslag, apparaten gaan langer mee, een zachtere huid: allemaal voordelen van een waterontharder. Maar kalkvrij water brengt u nog veel meer! Hieronder staan ze voor u op een rijtje.

Alle voordelen op een rij

Lagere energiekosten

Zacht water maakt een einde aan kalkaanslag. En dat scheelt enorm! Kalk zet zich namelijk af op de verwarmings elementen van uw apparatuur en dat betekent rendementsverlies. Hierdoor verbruiken de zelfde apparaten veel meer energie. Met een gezin van vier personen kunt u rekenen op een besparing van € 80 per jaar op de energierekening en cv-onderhoud.

Een langere levensduur huishoudelijke apparatuur

Doordat er geen kalk meer in het water zit. Gaan uw huishoudelijke apparatuur hierdoor veel langer mee, waardoor u bespaart op een onderhoud of vervanging ervan. U hoeft zelfs geen zout meer te gebruiken voor uw vaatwasser.

Uw sanitair blijft langer mooi

Onthard water laat geen kalksporen achter na het douchen of nat maken van de tegels, toiletten en andere soorten sanitair. Deze worden beschermt tegen kalkaanslag.

Uw kleding gaat langer mee

Zacht water verlengt tevens de levensduur van uw kleding. De kleur van uw kleding blijft langer mooi en slijt minder snel.

Het verbetert de smaak van water

Onthard water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk deeltjes meer in uw drinkwater zitten, geniet uw extra van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

Het verbruik van schoonmaak- en wasmiddelen neemt af

U hoeft nooit meer dure ontkalkingsmiddelen te gebruiken in uw badkamer, keuken of toilet. Schoonmaakmiddelen zoals zeep, shampoo, en (vaat) waspoeder komen beter tot hun recht in kalkvrij water. Zo bespaart u tot wel 75% op uw schoonmaak- en wasmiddelen.

Gemiddeld kunt u met een huishouden van vier personen jaarlijks tot € 500,00 op zeep producten besparen.

Tijdbesparing

Een waterontharder zorgt ervoor dat u bespaart op de kosten en minder tijd besteed aan het schoonmaken van uw sanitair of vervangen van uw huishoudelijke apparatuur. Door zacht water ontstaat er geen nieuwe kalkafzetting. Dit zorgt er ook voor dat het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt. Ook hebben uw huishoudelijke apparaten minder onderhoud nodig.

Het draagt bij aan een beter milieu

De waterontharder van Aqua at Home zorgt ervoor dat u bespaart op de kosten en minder tijd besteed aan het schoonmaken van uw sanitair of vervangen van uw huishoudelijke apparatuur. Door minder gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen, bespaart u niet alleen geld maar zo draagt u ook bij aan een beter milieu.

Het kan bijdragen aan een betere haar en huid

Men met een huidaandoening, zoals eczeem, beweren dat de klachten verminderen na consistent gebruik van zacht water. In enkele gevallen wordt er zelfs gesproken van volledige genezing van de huidaandoening. Door het gebruik van zacht water voelt uw haar en huid zijdezacht aan. Op het moment dat hard water verdampt, vormt er zich een residu op de huid. Dit kan ervoor zorgen dat uw huid en haar geïrriteerd raakt en/of uitdroogt.

Minimale besparing € 125,00 per persoon per jaar

Leidingen, kranen en douchekoppen blijven kalkvrij en houden een goede doorstroom deze hoeft u nooit meer te ontkalken. Met zacht water bespaart u onder andere op schoonmaakmiddelen en energie. Als het gaat om besparing op schoonmaakmiddelen zoals zeep, shampoo, en (vaat) waspoeder, kunt u rekenen op een besparing van € 125,00 per persoon per jaar.

Conclusie

Voor de terugverdientijd van een Aqua at Home waterontharder kunt u bij een huishouden van vier personen rekening houden met een besparing van minimaal € 500,00 per jaar!

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

H S
15/04/2021
Geverifieerde
We hebben onlangs een waterontharder in huis. Wat een verandering! Je huid wordt er zachter door, je haar ook. De apparaten zijn kalkvrij. De montage duurde niet lang, snelle service, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Betrouwbare top service 👏🏻
k k
15/04/2021
Geverifieerde
Wij zijn zeer tevreden met de waterontharder. Een hele snelle installatie, goede service en vriendelijke personeel. Inmiddels merken de kinderen zelfs dat ze door het gebruik van water een zachte huid krijgen. Ik merk nu al dat ik geen kalk meer heb in mijn waterkoker, kranen e.d. We raden het iedereen aan!
A D
15/04/2021
Geverifieerde
Wij hebben na zorgvuldig vergelijk gekozen voor de waterontharder van Aquaathome. Snelle reacties en snelle levering. Een vrolijke monteur heeft ons volledig ontzorgt (zoals dat hoort) zelf de stofzuiger haalt hij nog even over de mat voor vertek. Water smaakt lekker en kalk is weg voor een goede prijs. Zeker een aanrader voor ons!
SuperGoze
09/04/2021
Geverifieerde
Gerjan Koes
08/04/2021
Geverifieerde
Udo demi
29/03/2021
Geverifieerde
David Knibbe
28/03/2021
Geverifieerde
Prima bedrijf om zaken mee te doen. Scherpe prijzen en prima kwaliteit. Meteen na installatie geen kalk meer en het water smaakt weer top. Verder professioneel geïnstalleerd.
Judith Bosman
25/03/2021
Geverifieerde
Nieuw huis. Direct maar een waterontharder. En wat blij met deze keuze. Geen kalk meer. Schoonmaken gaat zoveel sneller en makkelijker. Smaak van het water is anders dan gewend maar alsnog heerlijk. Echt een goed begin van ons avontuur in onze nieuwe woning!
Ton Koop
24/03/2021
Geverifieerde
Geweldig personeel die het systeem komen monteren, niets is teveel. Ja zelfs nog even heen en weer rijden om het juiste onderdeel op te halen. Ook een goede uitleg over de waterkwaliteit, super dus. Ja het eerste glas water smaakte al veel beter. We bedanken nogmaals voor alle inzet.
Kees Delhij
24/03/2021
Geverifieerde
Goede samenwerking. Snelle levering goede uitleg en lekker zacht water kortom wij zijn zeer tevreden met Aqua at Home👍

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op 085 0603800

Waterontharders

Voordelen van een waterontharder

Wat is waterhardheid?

Plaatsing van een waterontharder

AQUA AT HOME

Over Ons

Service en Garantie

Veelgestelde vragen

Klachtregeling

Retour herroepingsrecht

ONZE MODELLEN

Aqua DUO Waterontharder

Aqua COMBI Waterontharder

REGIO

Zwolle

Contact

+31 (85) 060 3800

info@aquaathome.nl

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle