Beveel ons aan bij vrienden, buren, familie en ontvang €50

Vriendenvoordeel of groepsaankoop bij Aqua at Home

Hoe werkt het?

Beveel ons aan bij vrienden, buren, familie en ontvang €50! Is een vriend of bekende van u ook geïnteresseerd in één van onze producten? Vul hieronder uw gegevens en die van de geïnteresseerde. Wij nemen vervolgens met hem of haar contact op voor vrijblijvend informatie en advies. Wanneer uw relatie daadwerkelijk over gaat tot de aanschaf van een Aqua at Home waterontharder maken wij €50,- over op uw bankrekening.

Doe u voordeel door samen een waterontharder aan te schaffen. U heeft al voordeel wanneer u twee waterontharders tegelijk aanschaft. Meer informatie? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs.

  Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

  Maarten Verboom
  06/06/2021
  Geverifieerde
  Heldere en vriendelijke communicatie; zowel in aankoopproces als op de dag van de installatie. Transparant geholpen aan een mooie en kwalitatieve waterontharder. Daarnaast goede garantievoorwaarden op de waterontharder. Jaarlijks onderhoud is eventueel zelf uit te voeren - daardoor niet gebonden aan servicecontract plus dat kosten beperkt blijven. Bedrijf komt al met al betrouwbaar over en daarmee aanrader!
  Quyen Ly
  06/06/2021
  Geverifieerde
  echt 100% zacht water, ben erg blij met Aqua at Home.
  Mohammed Dawud
  05/06/2021
  Geverifieerde
  Aqua at Home heeft ook bij ons een waterontharder en waterfilter geplaatst! En wat zijn we hier blij mee! Het water is heerlijk zacht en dat merk je direct! Wat een topinvestering is dit! Ook de service is uitstekend, alles word goed uitgelegd. Ook werd alles netjes geïnstalleerd en netjes achtergelaten. Wij zijn er echt erg blij mee!
  Kim Davidse
  05/06/2021
  Geverifieerde
  Snelle nette service. En direct resultaat. Goed te merken aan je huid. Heel blij mee! Bedankt!
  Marianne Moedt
  04/06/2021
  Geverifieerde
  Goede service, er wordt goed met je mee gedacht en alles wat de klant wil is mogelijk! De waterontharder doet goed zijn werk. Het water smaakt heerlijk en er is geen kalk meer zichtbaar op douchewand. Ook geen watervlekken meer op het zwarte aanrecht. Een aanrader!
  Trudy Jansen
  26/05/2021
  Geverifieerde
  Marc Sleurink
  11/05/2021
  Geverifieerde
  Goede snelle service. Nette communicatie en het product bevalt heel goed.
  Dick Davidse
  09/05/2021
  Geverifieerde
  Goede voorlichting en advies. Duidelijke afspraken en perfecte montage. Alles wat je mag verwachten van een leverancier. En dat tegen een scherpe prijs. De ervaring van kalkvrij water is geweldig. Ik kan het iedereen aanraden.
  Kirsten Kamps
  06/05/2021
  Geverifieerde
  Wij hebben geen standaard huis en het plaatsen van een waterontharder was een uitdaging. Aqua at home heeft heel goed meegedacht, zijn vriendelijk, makkelijk te bereiken en uiteindelijk hebben ze een waterontharder geplaatst. Ontzettend blij mee.
  Woningisolatie Nederland
  03/05/2021
  Geverifieerde