Beveel ons aan bij vrienden en bekenden en ontvang €100

Vriendenvoordeel bij Aqua at Home

Hoe werkt het?

Beveel ons aan bij vrienden en bekenden en ontvang €100! Is een vriend of bekende van u ook geïnteresseerd in één van onze producten? Vul hieronder uw gegevens en die van de geïnteresseerde. Wij nemen vervolgens met hem of haar contact op voor vrijblijvend informatie en advies. Wanneer uw relatie daadwerkelijk over gaat tot de aanschaf van een Aqua at Home waterontharder maken wij €100,- over op uw bankrekening.

Deze persoon is hiervan op de hoogte.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

Keurmerk webwinkel

Joke Schraa
18/02/2021
Geverifieerde
Sinds een paar maanden deze waterontharder. Perfect! Wonen hier 4,5 jr en de glazen douchewand en kranen blijven mooi na t douchen, zonder te drogen. Je huid blijft zacht en je hebt veel minder zeep nodig. Snelle levering en aansluiting. Zou iedereen Aqua at Home als bedrijf aanraden.
Gerwin Bonhof
18/02/2021
Geverifieerde
Zeer tevreden over dit bedrijf! Professioneel advies en installatie. Prettige mensen. Ze doen echt hun best voor de klant. En het zachte water is echt een verademing.
Adjai Balkaran
30/01/2021
Geverifieerde
Waterontharder laten plaatsen vorig jaar, ben zeer tevreden ermee. Geen kalk te zien in me douche op de glaswanden en nog waterkoker.
Sadinie Pawirodinomo
30/01/2021
Geverifieerde
Dik tevreden over onze waterontharder. Geen teken van kalk tot nu toe in onze nieuwe badkamer en waterkoker. Is zeker aan te raden !
NRG Collectief B.V.
30/01/2021
Geverifieerde
Zeer duurzame oplossing bij kalkaanslag. We maken nu inmiddels 10 maanden gebruik van de waterontharder van aqua at home. Na advies was alles voor ons geregeld van begin tot eind. Monteur was vriendelijk en kregen een duidelijke uitleg over de werking van de ontharder.
Tim de R
29/01/2021
Geverifieerde
Wat een goede service! De mannen waren wat later maar dat hebben ze mooi van te voren aangegeven. Top bedrijf!
Henk Waal
29/01/2021
Geverifieerde
Goed bedrijf! Snelle reactie en levering, zeer beleefde monteur. De montage was zoals beloofd binnen 2 uur klaar. Wij zijn zeer tevreden over Aqua at Home! en raden dit bedrijf zeker aan.
Ahmed el Kaddouri
19/01/2021
Geverifieerde
Aqua at Home heeft bij ons een waterontharder en waterfilter geplaatst. Wij zijn uiterst tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf en de service die Abed ons heeft geleverd. Geen moment getwijfeld aan het wel of niet in zee gaan met dit bedrijf. Bovendien is de Prijs/Kwaliteit perfect daar waar sommige bedrijven boven de 2000 euro vragen voor een waterontharder. Aqua At Home dikke duim voor jullie en de 15 jaar garantie die jullie bieden!
Schaarman
28/11/2020
Geverifieerde
Zeer goede service
Eric
26/10/2020
Geverifieerde
Ik ben woonachtig in het zuiden. Via diverse websites stond de regio bekend als een regio met erg hard water. Een hardheid van 13dh waar het landelijk gemiddelde toch rond de 7 dh is. Al enkele maanden rond gekeken naar diverse opties magneten, met zout /met hars werd al snel duidelijk dat ik toch een wilde met zout en hars. Gezocht via google, gezocht via facebook waar ik aquaathome tegenkwam. Daar mijn bevindingen via messenger verteld vervolgens kreeg ik snel adequaat antwoord en een whats-app nummer. Binnen enkele minuten was de afspraak gepland de offerte in m'n mailbox en dat alles binnen 14 dagen. Aantal dagen later was het eindelijk zover, de monteur kwam s'morgen's kregen we nog netjes een app met de vraag of er nog verzoekjes waren als extra zout, harsreiniger, hard heidstest etc Goede 2 uur later (ritje Zwolle-Limburg ) stond de monteur op de stoep vroeg waar de ontharder gewenst was, en in welke positie. Sloot vervolgens de boel aan zoals gewenst en gaf toen teks en uitleg over het functioneren van de aqua combi 2 en de programmering en opties. Overhandigde vervolgens factuur informatie boekje in een net mapje zodat alles mooi bij elkaar bleef. Vervolgens deed hij een meting van de hardheid waarbij de hardheid 16dh was. Daarna activeerde hij het apparaat en deed een nieuwe meting waarbij de uitslag 0 was. Nu enkele dagen later kan ik wel een degelijke revieuw schrijven. De eerste dingen die ik opmerkte zijn ; - Het niet meer hoeven te kauwen op het water. - de koffie de thee de aanmaaklimonade de verhoogde smaakintensiteit van alles wat met het water te maken is en geen vieze zanderige (kalk) smaak meer. - De waterkoker niet meer iedere 2 dagen hoeven te ontkalken. - Mijn huid die vol uitslag zat van het kalkwater ziet nu na 2 dagen al veel beter uit. - verder minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig en zo kan ik nog wel ff doorgaan. Al met al een degelijk betrouw bedrijf duidelijk en transparant over alles goede voor en na-zorg professioneel in alles dus ik zou zeggen bent u opzoek Dan is dit het juiste adres voor een eerlijke betrouwbare duurzame ontharder die het leven een stuk gezonder en aangenamer maakt. ook het douchen/bad voelt veel frisser en schoner aan erna niet meer de neiging om maar meteen nog eens te douche.

Gratis Advies of offerte ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

of bel 085 0603800