Hoe hard is uw water?

Hard water veroorzaakt kalkaanslag. Op het moment dat hard water verwarmd wordt, onstaat er ketelsteen in apparaten zoals boilers, geisers, de (af) wasmachine en het koffiezetapparaat. Door deze kalkafzetting op de verwarmingselementen verbruiken de zelfde apparaten veel meer energie om het water te verwarmen. Dit zorgt voor een lager rendement van de apparaten, hoger energieverbruik en snellere defecten. Ook heeft u meer (af)wasmiddel nodig. Dit is natuurlijk nadelig voor de portemonnee en het milieu.

Verbetert een waterontharder de smaak van water?

Zacht water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk meer in het water zit geniet uw meer van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

Verwijdert een waterontharder essentiële mineralen?

Een waterontharder ontdoet uw drinkwater niet van essentiële mineralen. Het verwijdert alleen magnesium en calcium uit het water.

Waterhardheid is een term waarmee wordt aangegeven of er veel of weinig calcium en magnesium deeltjes in uw water zijn opgelost.

De deeltjes in zogenaamd hard water die de beruchte witte kalkvlekken op uw sanitair en/ of waterkoker veroorzaken. De hardheid van water wordt bepaald door de hoeveelheid calcium en magnesium in het water. Hard water heeft een veel grotere concentratie mineralen ten opzichte van zacht water. Mineralen komen van natuur al voor in het grondwater. Voordat water in de waterleiding komt, stroomt het eerst door verschillende grondlagen waar het mineralen en kalk opneemt. Hoe meer van deze miniralen in het water aanwezig zijn, hoe harder het water is. De waterhardheid drukken we in Nederland over het algemeen uit in het aantal Duitse graden. 1 dH betekent dat er 17,8 gram kalkdeeltjes aanwezig zijn bij elke 1000 liter water. Vooral calcium- en magnesium deeltjes veroorzaken kalkaanslag.

Vraag de gratis waterhardheid test aan.

  Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

  H S
  15/04/2021
  Geverifieerde
  We hebben onlangs een waterontharder in huis. Wat een verandering! Je huid wordt er zachter door, je haar ook. De apparaten zijn kalkvrij. De montage duurde niet lang, snelle service, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Betrouwbare top service 👏🏻
  k k
  15/04/2021
  Geverifieerde
  Wij zijn zeer tevreden met de waterontharder. Een hele snelle installatie, goede service en vriendelijke personeel. Inmiddels merken de kinderen zelfs dat ze door het gebruik van water een zachte huid krijgen. Ik merk nu al dat ik geen kalk meer heb in mijn waterkoker, kranen e.d. We raden het iedereen aan!
  A D
  15/04/2021
  Geverifieerde
  Wij hebben na zorgvuldig vergelijk gekozen voor de waterontharder van Aquaathome. Snelle reacties en snelle levering. Een vrolijke monteur heeft ons volledig ontzorgt (zoals dat hoort) zelf de stofzuiger haalt hij nog even over de mat voor vertek. Water smaakt lekker en kalk is weg voor een goede prijs. Zeker een aanrader voor ons!
  SuperGoze
  09/04/2021
  Geverifieerde
  Gerjan Koes
  08/04/2021
  Geverifieerde
  Udo demi
  29/03/2021
  Geverifieerde
  David Knibbe
  28/03/2021
  Geverifieerde
  Prima bedrijf om zaken mee te doen. Scherpe prijzen en prima kwaliteit. Meteen na installatie geen kalk meer en het water smaakt weer top. Verder professioneel geïnstalleerd.
  Judith Bosman
  25/03/2021
  Geverifieerde
  Nieuw huis. Direct maar een waterontharder. En wat blij met deze keuze. Geen kalk meer. Schoonmaken gaat zoveel sneller en makkelijker. Smaak van het water is anders dan gewend maar alsnog heerlijk. Echt een goed begin van ons avontuur in onze nieuwe woning!
  Ton Koop
  24/03/2021
  Geverifieerde
  Geweldig personeel die het systeem komen monteren, niets is teveel. Ja zelfs nog even heen en weer rijden om het juiste onderdeel op te halen. Ook een goede uitleg over de waterkwaliteit, super dus. Ja het eerste glas water smaakte al veel beter. We bedanken nogmaals voor alle inzet.
  Kees Delhij
  24/03/2021
  Geverifieerde
  Goede samenwerking. Snelle levering goede uitleg en lekker zacht water kortom wij zijn zeer tevreden met Aqua at Home👍

  Waterontharders

  Voordelen van een waterontharder

  Wat is waterhardheid?

  Plaatsing van een waterontharder

  OVER AQUA AT HOME

  Over Ons

  Service en Garantie

  Veelgestelde vragen

  Klachtregeling

  Retour herroepingsrecht

  ONZE MODELLEN

  Aqua DUO Waterontharder

  Aqua COMBI Waterontharder

  Webshop

  Zout bestellen

  Waterfilters kopen

  Contact

  +31 (85) 060 3800

  info@aquaathome.nl

  Telfordstraat 9-24

  8013 RL Zwolle