Advies op maat

Afhankelijk van uw gezins samenstelling, de hardheid van het water in uw provincie en de ruimte die u heeft, past het ene model beter bij de situatie dan de andere.

Laat u vrijblijvend adviseren

Wilt u jaarlijks €100 tot €500,- besparen en genieten van alle andere voordelen van kalkvrij water? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dankzij onze verschillende types en modellen hebben wij voor elk huishouden een passende waterontharder. 

Ook kunt u een advies gesprek & productpresentatie op locatie aanvragen of een afspraak plannen om de installatiemogelijkheden bij u thuis te laten beoordelen.

Vrijblijvend offerte ontvangen

  H S
  15/04/2021
  Geverifieerde
  We hebben onlangs een waterontharder in huis. Wat een verandering! Je huid wordt er zachter door, je haar ook. De apparaten zijn kalkvrij. De montage duurde niet lang, snelle service, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Betrouwbare top service 👏🏻
  k k
  15/04/2021
  Geverifieerde
  Wij zijn zeer tevreden met de waterontharder. Een hele snelle installatie, goede service en vriendelijke personeel. Inmiddels merken de kinderen zelfs dat ze door het gebruik van water een zachte huid krijgen. Ik merk nu al dat ik geen kalk meer heb in mijn waterkoker, kranen e.d. We raden het iedereen aan!
  A D
  15/04/2021
  Geverifieerde
  Wij hebben na zorgvuldig vergelijk gekozen voor de waterontharder van Aquaathome. Snelle reacties en snelle levering. Een vrolijke monteur heeft ons volledig ontzorgt (zoals dat hoort) zelf de stofzuiger haalt hij nog even over de mat voor vertek. Water smaakt lekker en kalk is weg voor een goede prijs. Zeker een aanrader voor ons!
  SuperGoze
  09/04/2021
  Geverifieerde
  Gerjan Koes
  08/04/2021
  Geverifieerde
  Udo demi
  29/03/2021
  Geverifieerde
  David Knibbe
  28/03/2021
  Geverifieerde
  Prima bedrijf om zaken mee te doen. Scherpe prijzen en prima kwaliteit. Meteen na installatie geen kalk meer en het water smaakt weer top. Verder professioneel geïnstalleerd.
  Judith Bosman
  25/03/2021
  Geverifieerde
  Nieuw huis. Direct maar een waterontharder. En wat blij met deze keuze. Geen kalk meer. Schoonmaken gaat zoveel sneller en makkelijker. Smaak van het water is anders dan gewend maar alsnog heerlijk. Echt een goed begin van ons avontuur in onze nieuwe woning!
  Ton Koop
  24/03/2021
  Geverifieerde
  Geweldig personeel die het systeem komen monteren, niets is teveel. Ja zelfs nog even heen en weer rijden om het juiste onderdeel op te halen. Ook een goede uitleg over de waterkwaliteit, super dus. Ja het eerste glas water smaakte al veel beter. We bedanken nogmaals voor alle inzet.
  Kees Delhij
  24/03/2021
  Geverifieerde
  Goede samenwerking. Snelle levering goede uitleg en lekker zacht water kortom wij zijn zeer tevreden met Aqua at Home👍

  Waterontharders

  Voordelen van een waterontharder

  Wat is waterhardheid?

  Plaatsing van een waterontharder

  OVER AQUA AT HOME

  Over Ons

  Service en Garantie

  Veelgestelde vragen

  Klachtregeling

  Retour herroepingsrecht

  ONZE MODELLEN

  Aqua DUO Waterontharder

  Aqua COMBI Waterontharder

  Webshop

  Zout bestellen

  Waterfilters kopen

  Contact

  +31 (85) 060 3800

  info@aquaathome.nl

  Telfordstraat 9-24

  8013 RL Zwolle