Prijzen

Afhankelijk van uw gezins samenstelling, de hardheid van het water in uw provincie en de ruimte die u heeft, past het ene model beter bij de situatie dan de andere.

Laat u vrijblijvend adviseren

Wilt u jaarlijks €100 tot €500,- besparen en genieten van alle andere voordelen van kalkvrij water? Vraag gratis een offerte aan. Dankzij onze verschillende types en modellen hebben wij voor elk huishouden een passende waterontharder. 

Ook kunt u een advies gesprek & productpresentatie op locatie aanvragen of een afspraak plannen om de installatiemogelijkheden bij u thuis te laten beoordelen.

Ontvang direct de prijzen van de Aqua at Home waterontharders

  Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

  Maarten Verboom
  06/06/2021
  Geverifieerde
  Heldere en vriendelijke communicatie; zowel in aankoopproces als op de dag van de installatie. Transparant geholpen aan een mooie en kwalitatieve waterontharder. Daarnaast goede garantievoorwaarden op de waterontharder. Jaarlijks onderhoud is eventueel zelf uit te voeren - daardoor niet gebonden aan servicecontract plus dat kosten beperkt blijven. Bedrijf komt al met al betrouwbaar over en daarmee aanrader!
  Quyen Ly
  06/06/2021
  Geverifieerde
  echt 100% zacht water, ben erg blij met Aqua at Home.
  Mohammed Dawud
  05/06/2021
  Geverifieerde
  Aqua at Home heeft ook bij ons een waterontharder en waterfilter geplaatst! En wat zijn we hier blij mee! Het water is heerlijk zacht en dat merk je direct! Wat een topinvestering is dit! Ook de service is uitstekend, alles word goed uitgelegd. Ook werd alles netjes geïnstalleerd en netjes achtergelaten. Wij zijn er echt erg blij mee!
  Kim Davidse
  05/06/2021
  Geverifieerde
  Snelle nette service. En direct resultaat. Goed te merken aan je huid. Heel blij mee! Bedankt!
  Marianne Moedt
  04/06/2021
  Geverifieerde
  Goede service, er wordt goed met je mee gedacht en alles wat de klant wil is mogelijk! De waterontharder doet goed zijn werk. Het water smaakt heerlijk en er is geen kalk meer zichtbaar op douchewand. Ook geen watervlekken meer op het zwarte aanrecht. Een aanrader!
  Trudy Jansen
  26/05/2021
  Geverifieerde
  Marc Sleurink
  11/05/2021
  Geverifieerde
  Goede snelle service. Nette communicatie en het product bevalt heel goed.
  Dick Davidse
  09/05/2021
  Geverifieerde
  Goede voorlichting en advies. Duidelijke afspraken en perfecte montage. Alles wat je mag verwachten van een leverancier. En dat tegen een scherpe prijs. De ervaring van kalkvrij water is geweldig. Ik kan het iedereen aanraden.
  Kirsten Kamps
  06/05/2021
  Geverifieerde
  Wij hebben geen standaard huis en het plaatsen van een waterontharder was een uitdaging. Aqua at home heeft heel goed meegedacht, zijn vriendelijk, makkelijk te bereiken en uiteindelijk hebben ze een waterontharder geplaatst. Ontzettend blij mee.
  Woningisolatie Nederland
  03/05/2021
  Geverifieerde