Aqua at Home

Aqua at Home streeft naar een duurzame samenleving. Met onze waterontharders en waterfilters verduurzamen we uw woning en verbeteren wij de kwaliteit van het water bij u thuis of in het bedrijfsleven.

Over Aqua at Home
waterontharder

Aqua at Home is de Nederlandse leverancier van energiebesparende waterontharders en andere wateroplossingen. Elke dag werken wij eraan om drinkwater kalkvrij en gezonder te maken. Onze waterontharders zijn uiterst effeciënt en hebben een compact design. Bij Aqua at Home geloven we in duurzaam ondernemen. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame toekomst. Hierbij denken we niet alleen aan ons eigenbelang, maar ook aan het belang van de maatschappij. Wij helpen onze klanten duurzamer en milieuvriendelijker te zijn. Aqua at Home wilt structureel een bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteit van het leven in Nederland. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Heeft u een vraag over waterontharding en de voordelen ervan? U kunt vertrouwen op een advies op maat.

Met een Aqua at Home waterontharder haalt u pure kwaliteit in huis.

Onze waterontharders worden ontworpen, getest door experts en geven het hoogst haalbare resultaat in waterkwaliteit sinds 1946. Het besturingssysteem Clack en Pentair is 100% bewezen Amerikaans en gecertificeerd.

De Aqua Duo is zeer compact waardoor het systeem overal makkelijk te plaatsen is en gaat 100% efficiënt om met water en zout.

Bij ons ligt de focus op innovatie, daarom leveren en installeren wij producten die met uiterste zorg voor ecologie en economie zijn ontwikkeld.

Omdat we willen dat iedereen in Nederland van zacht water kan genieten ontzorgen we u waar we kunnen. Van oriëntatie en advies op maat tot plaatsing van uw waterontharder. 

Aqua Combi waterontharder helpt u te beschermen wat u waardevol vindt en daar optimaal en zorgeloos van te genieten. Uw huid, uw badkamer, uw huishoudelijke apparaten én het milieu. Want u gebruikt geen dure ontkalkingsmiddelen, u heeft veel minder zeep nodig en u bespaart gemiddeld €125,- per persoon per jaar.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op 085 0603800

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

H S
15/04/2021
Geverifieerde
We hebben onlangs een waterontharder in huis. Wat een verandering! Je huid wordt er zachter door, je haar ook. De apparaten zijn kalkvrij. De montage duurde niet lang, snelle service, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Betrouwbare top service 👏🏻
k k
15/04/2021
Geverifieerde
Wij zijn zeer tevreden met de waterontharder. Een hele snelle installatie, goede service en vriendelijke personeel. Inmiddels merken de kinderen zelfs dat ze door het gebruik van water een zachte huid krijgen. Ik merk nu al dat ik geen kalk meer heb in mijn waterkoker, kranen e.d. We raden het iedereen aan!
A D
15/04/2021
Geverifieerde
Wij hebben na zorgvuldig vergelijk gekozen voor de waterontharder van Aquaathome. Snelle reacties en snelle levering. Een vrolijke monteur heeft ons volledig ontzorgt (zoals dat hoort) zelf de stofzuiger haalt hij nog even over de mat voor vertek. Water smaakt lekker en kalk is weg voor een goede prijs. Zeker een aanrader voor ons!
SuperGoze
09/04/2021
Geverifieerde
Gerjan Koes
08/04/2021
Geverifieerde
Udo demi
29/03/2021
Geverifieerde
David Knibbe
28/03/2021
Geverifieerde
Prima bedrijf om zaken mee te doen. Scherpe prijzen en prima kwaliteit. Meteen na installatie geen kalk meer en het water smaakt weer top. Verder professioneel geïnstalleerd.
Judith Bosman
25/03/2021
Geverifieerde
Nieuw huis. Direct maar een waterontharder. En wat blij met deze keuze. Geen kalk meer. Schoonmaken gaat zoveel sneller en makkelijker. Smaak van het water is anders dan gewend maar alsnog heerlijk. Echt een goed begin van ons avontuur in onze nieuwe woning!
Ton Koop
24/03/2021
Geverifieerde
Geweldig personeel die het systeem komen monteren, niets is teveel. Ja zelfs nog even heen en weer rijden om het juiste onderdeel op te halen. Ook een goede uitleg over de waterkwaliteit, super dus. Ja het eerste glas water smaakte al veel beter. We bedanken nogmaals voor alle inzet.
Kees Delhij
24/03/2021
Geverifieerde
Goede samenwerking. Snelle levering goede uitleg en lekker zacht water kortom wij zijn zeer tevreden met Aqua at Home👍

Waterontharders

Voordelen van een waterontharder

Wat is waterhardheid?

Plaatsing van een waterontharder

OVER AQUA AT HOME

Over Ons

Service en Garantie

Veelgestelde vragen

Klachtregeling

Retour herroepingsrecht

ONZE MODELLEN

Aqua DUO Waterontharder

Aqua COMBI Waterontharder

Webshop

Zout bestellen

Waterfilters kopen

Contact

+31 (85) 060 3800

info@aquaathome.nl

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle