Over ons

Aqua at Home is de Nederlandse leverancier van energiebesparende waterontharders en andere wateroplossingen. Elke dag werken wij eraan om drinkwater kalkvrij en gezonder te maken. Onze waterontharders zijn uiterst effeciënt en hebben een compact design. Bij Aqua at Home geloven we in duurzaam ondernemen. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame toekomst. Hierbij denken we niet alleen aan ons eigenbelang, maar ook aan het belang van de maatschappij. Wij helpen onze klanten duurzamer en milieuvriendelijker te zijn. Aqua at Home wilt structureel een bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteit van het leven in Nederland. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Heeft u een vraag over waterontharding en de voordelen ervan? U kunt vertrouwen op een advies op maat.

Met een Aqua at Home waterontharder haalt u pure kwaliteit in huis.

Onze waterontharders worden ontworpen, getest door experts en geven het hoogst haalbare resultaat in waterkwaliteit sinds 1946. Het besturingssysteem Clack en Pentair is 100% bewezen Amerikaans en gecertificeerd.

De Aqua Duo is zeer compact waardoor het systeem overal makkelijk te plaatsen is en gaat 100% efficiënt om met water en zout.

Bij ons ligt de focus op innovatie, daarom leveren en installeren wij producten die met uiterste zorg voor ecologie en economie zijn ontwikkeld.

Omdat we willen dat iedereen in Nederland van zacht water kan genieten ontzorgen we u waar we kunnen. Van oriëntatie en advies op maat tot plaatsing van uw waterontharder. Wij leveren en installeren onze ontharders in heel Nederland vanuit de vestigingen Zwolle en Nieuwleusen.

Aqua Combi waterontharder helpt u te beschermen wat u waardevol vindt en daar optimaal en zorgeloos van te genieten. Uw huid, uw badkamer, uw huishoudelijke apparaten én het milieu. Want u gebruikt geen dure ontkalkingsmiddelen, u heeft veel minder zeep nodig en u bespaart gemiddeld €125,- per persoon per jaar.

Adviesgesprek of offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?