Over ons

Aqua at Home is de Nederlandse leverancier van energiebesparende waterontharders en andere wateroplossingen. Elke dag werken wij eraan om drinkwater kalkvrij en gezonder te maken. Onze waterontharders zijn uiterst effeciënt en hebben een compact design. Bij Aqua at Home geloven we in duurzaam ondernemen. Wij zetten ons al jaren in voor een duurzame toekomst. Hierbij denken we niet alleen aan ons eigenbelang, maar ook aan het belang van de maatschappij. Wij helpen onze klanten duurzamer en milieuvriendelijker te zijn. Aqua at Home wilt structureel een bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteit van het leven in Nederland. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Heeft u een vraag over waterontharding en de voordelen ervan? U kunt vertrouwen op een advies op maat.

Met een Aqua at Home waterontharder haalt u pure kwaliteit in huis.

Onze waterontharders worden ontworpen, getest door experts en geven het hoogst haalbare resultaat in waterkwaliteit sinds 1946. Het besturingssysteem Clack en Pentair is 100% bewezen Amerikaans en gecertificeerd.

De Aqua Duo is zeer compact waardoor het systeem overal makkelijk te plaatsen is en gaat 100% efficiënt om met water en zout.

Bij ons ligt de focus op innovatie, daarom leveren en installeren wij producten die met uiterste zorg voor ecologie en economie zijn ontwikkeld.

Omdat we willen dat iedereen in Nederland van zacht water kan genieten ontzorgen we u waar we kunnen. Van oriëntatie en advies op maat tot plaatsing van uw waterontharder. Wij leveren en installeren onze ontharders in heel Nederland vanuit de vestigingen Zwolle en Nieuwleusen.

Aqua Combi waterontharder helpt u te beschermen wat u waardevol vindt en daar optimaal en zorgeloos van te genieten. Uw huid, uw badkamer, uw huishoudelijke apparaten én het milieu. Want u gebruikt geen dure ontkalkingsmiddelen, u heeft veel minder zeep nodig en u bespaart gemiddeld €125,- per persoon per jaar.

Adviesgesprek of offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

Maarten Verboom
06/06/2021
Geverifieerde
Heldere en vriendelijke communicatie; zowel in aankoopproces als op de dag van de installatie. Transparant geholpen aan een mooie en kwalitatieve waterontharder. Daarnaast goede garantievoorwaarden op de waterontharder. Jaarlijks onderhoud is eventueel zelf uit te voeren - daardoor niet gebonden aan servicecontract plus dat kosten beperkt blijven. Bedrijf komt al met al betrouwbaar over en daarmee aanrader!
Quyen Ly
06/06/2021
Geverifieerde
echt 100% zacht water, ben erg blij met Aqua at Home.
Mohammed Dawud
05/06/2021
Geverifieerde
Aqua at Home heeft ook bij ons een waterontharder en waterfilter geplaatst! En wat zijn we hier blij mee! Het water is heerlijk zacht en dat merk je direct! Wat een topinvestering is dit! Ook de service is uitstekend, alles word goed uitgelegd. Ook werd alles netjes geïnstalleerd en netjes achtergelaten. Wij zijn er echt erg blij mee!
Kim Davidse
05/06/2021
Geverifieerde
Snelle nette service. En direct resultaat. Goed te merken aan je huid. Heel blij mee! Bedankt!
Marianne Moedt
04/06/2021
Geverifieerde
Goede service, er wordt goed met je mee gedacht en alles wat de klant wil is mogelijk! De waterontharder doet goed zijn werk. Het water smaakt heerlijk en er is geen kalk meer zichtbaar op douchewand. Ook geen watervlekken meer op het zwarte aanrecht. Een aanrader!
Trudy Jansen
26/05/2021
Geverifieerde
Marc Sleurink
11/05/2021
Geverifieerde
Goede snelle service. Nette communicatie en het product bevalt heel goed.
Dick Davidse
09/05/2021
Geverifieerde
Goede voorlichting en advies. Duidelijke afspraken en perfecte montage. Alles wat je mag verwachten van een leverancier. En dat tegen een scherpe prijs. De ervaring van kalkvrij water is geweldig. Ik kan het iedereen aanraden.
Kirsten Kamps
06/05/2021
Geverifieerde
Wij hebben geen standaard huis en het plaatsen van een waterontharder was een uitdaging. Aqua at home heeft heel goed meegedacht, zijn vriendelijk, makkelijk te bereiken en uiteindelijk hebben ze een waterontharder geplaatst. Ontzettend blij mee.
Woningisolatie Nederland
03/05/2021
Geverifieerde