Over ons

Aqua at Home levert de zuinigste en compactste waterontkalker al vanaf €950,- en kan deze binnen twee tot vier weken bij u thuis installeren. Wij willen dat iedereen in Nederland van zacht water kan genieten, daarom ontzorgen we u waar we kunnen. Van oriëntatie, advies op maat tot de plaatsing van uw waterontharder. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij u uitstekend adviseren, de montage voor u verzorgen of helpen met vragen over zelfmontage. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Heeft u een vraag over waterontharding en de voordelen ervan? U kunt vertrouwen op een advies op maat.

Met een Aqua at Home waterontharder haalt u pure kwaliteit in huis.

Onze waterontharders worden ontworpen, getest door experts en geven het hoogst haalbare resultaat in waterkwaliteit sinds 1946. Het besturingssysteem Clack en Pentair is 100% bewezen Amerikaans en gecertificeerd.

De Aqua Duo is zeer compact waardoor het systeem overal makkelijk te plaatsen is en gaat 100% efficiënt om met water en zout.

Bij ons ligt de focus op innovatie, daarom leveren en installeren wij producten die met uiterste zorg voor ecologie en economie zijn ontwikkeld.

Omdat we willen dat iedereen in Nederland van zacht water kan genieten ontzorgen we u waar we kunnen. Van oriëntatie en advies op maat tot plaatsing van uw waterontharder. Wij leveren en installeren onze ontharders in heel Nederland vanuit de vestigingen Zwolle en Nieuwleusen.

Aqua Combi waterontharder helpt u te beschermen wat u waardevol vindt en daar optimaal en zorgeloos van te genieten. Uw huid, uw badkamer, uw huishoudelijke apparaten én het milieu. Want u gebruikt geen dure ontkalkingsmiddelen, u heeft veel minder zeep nodig en u bespaart gemiddeld €125,- per persoon per jaar.

Wat is de prijs van een Aqua at Home waterontharder?

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?