Waterontharder kopen?

Een waterontharder kopen is tegenwoording geen overbodige luxe. Het water dat uit de kraan komt in Nederland bevat veel kalk. En dat zorgt voor veel kalkaanslag in uw woning. Daar kunt u tegenwoordig gelukkig iets aan doen en heeft een waterontharder veel voordelen; Leidingen, kranen en douchekoppen blijven kalkvrij en houden een goede doorstroom deze hoeft u nooit meer te ontkalken. Met zacht water bespaart u onder andere op schoonmaakmiddelen en energie. Als het gaat om besparing op schoonmaakmiddelen zoals zeep, shampoo, en (vaat) waspoeder, kunt u rekenen op een besparing van € 125,00 per persoon per jaar.

Snel en voordelig een waterontharder kopen; bespaar € 250 tot € 500,- per jaar. Aqua at Home levert de compactste en zuinigste waterontharder al vanaf €1049,- en kan deze binnen twee weken bij u thuis installeren. De waterontharders van Aqua at Home voorkomen kalkaanslag, houden uw was en huid zacht en hebben zeer weinig onderhoud nodig. U hoeft alleen af en toe zout bij te vullen. Onze wateronharders gaan daar ook nog eens 100% efficiënt mee om.

 

Terugverdientijd:

Voor de terugverdientijd van een Aqua at Home waterontharder kunt u bij een huishouden van vier personen rekening houden met een besparing van minimaal € 500,00 per jaar!

Waterontharder kopen

Waterontharders van Aqua at Home worden in Nederland steeds populairder, met een eigen waterontharder zorg je ervoor dat jouw water 100% kalkvrij is. De waterontharder van Aqua at Home filtert het overmatige gehalte aan calcium (kalk) en magnesium uit het harde water en zorgt voor een kalkvrije woning en heerlijk zachte huid.

De werking van onze waterontharders

Onze waterontharders werken op basis van ionenwisseling. Het hard water stroomt door de kunstharskorrels, waardoor calcium en magnesium wordt uitgewisseld voor natriumionen. Hierdoor geniet u van kalkvrij water door het hele huis.
Door zacht water ontstaat er geen nieuwe kalkafzetting. Dit zorgt er ook voor dat het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt. Ook hebben uw huishoudelijke apparaten minder onderhoud nodig. Genoeg redenen om een water

Wij leveren en installeren onze waterontharders door heel Nederland vanuit de vestigingen in Zwolle.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de modellen?

Aqua At Home waterontharders en zoutreservoirs zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en afmetingen.

Aqua Duo is een zeer compacte waterontharder met gescheiden zoutreservoir en harstank. Deze is zeer geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden.

Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak.
Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten. Het kleinste model levert voldoende zacht en schoon water voor een gemiddeld gezin. 

Aqua Swan is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak. Zeer geschikt voor huishoudens met een hoog waterverbruik. Deze is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en varianten.

Waar wordt de Aqua at home waterontharder geïnstalleerd?

De waterontharder wordt meestal geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen. 

Verwijdert een waterontharder essentiële mineralen?

Een waterontharder ontdoet uw drinkwater niet van essentiële mineralen. Het verwijdert alleen magnesium en calcium uit uw water.

Verbetert een waterontharder de smaak van water?

Zacht water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk meer in het water zit geniet uw meer van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

Wat kost een waterontharder?

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een advies op maat

Is onthardingszout schadelijk voor het milieu?

Nee, want zout is afbreekbaar en wordt minimaal gebruikt bij een regeneratie.

Heeft een waterontharder onderhoud nodig?

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur van de waterontharder en de kwaliteit van uw drinkwater. Daarom adviseren wij onze relaties om jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren door Aqua At Home. De waterontharder blijft hierdoor in optimale staat.

Heeft een waterontharder invloed op de waterdruk?

In meeste gevallen heeft het geen invloed op de waterdruk, mocht dat zo zijn dan hebben we een oplossing daarvoor.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

Marc Sleurink
11/05/2021
Geverifieerde
Goede snelle service. Nette communicatie en het product bevalt heel goed.
Dick Davidse
09/05/2021
Geverifieerde
Goede voorlichting en advies. Duidelijke afspraken en perfecte montage. Alles wat je mag verwachten van een leverancier. En dat tegen een scherpe prijs. De ervaring van kalkvrij water is geweldig. Ik kan het iedereen aanraden.
Kirsten Kamps
06/05/2021
Geverifieerde
Wij hebben geen standaard huis en het plaatsen van een waterontharder was een uitdaging. Aqua at home heeft heel goed meegedacht, zijn vriendelijk, makkelijk te bereiken en uiteindelijk hebben ze een waterontharder geplaatst. Ontzettend blij mee.
Woningisolatie Nederland
03/05/2021
Geverifieerde
I Dijk
30/04/2021
Geverifieerde
Ontharder doet wat men beloofd. Mooi ingebouwd in de beperkte ruimte die er nog was in de meterkast. Aanrader!
Alex Bolland
24/04/2021
Geverifieerde
Leveren wat ze beloven. Goed informatie, snelle levering. Perfect afgewerkt binnen de (in ons geval) beperkte ruimte in de meter kast. En er is geen woord gelogen over het gebruik van de waterontharder.... heerlijk om te drinken en perfect om je mee te wassen. Kalk is verleden tijd en je hebt bijna geen shampoo of schoonmaakmiddelen meer nodig. Kortom, wij zijn enorm blij en tevreden!!!!
Beyza Yilmaz
23/04/2021
Geverifieerde
Wij hebben onze ontharder in 2020 gekocht. Na een goed advies gesprek werd het systeem week later keurig geïnstalleerd door een zeer vriendelijke monteur. Zeker een aanrader! Erg tevreden mee!
Rob Van Elk
16/04/2021
Geverifieerde
De ene week besteld volgende week geplaatst fantastisch goed gecommuniceerd mooie prijs en werkt erg goed we zijn er erg blij mee in onze does en apparaten ook
H S
15/04/2021
Geverifieerde
We hebben onlangs een waterontharder in huis. Wat een verandering! Je huid wordt er zachter door, je haar ook. De apparaten zijn kalkvrij. De montage duurde niet lang, snelle service, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Betrouwbare top service 👏🏻
k k
15/04/2021
Geverifieerde
Wij zijn zeer tevreden met de waterontharder. Een hele snelle installatie, goede service en vriendelijke personeel. Inmiddels merken de kinderen zelfs dat ze door het gebruik van water een zachte huid krijgen. Ik merk nu al dat ik geen kalk meer heb in mijn waterkoker, kranen e.d. We raden het iedereen aan!

Offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

We helpen u graag verder.

Waterontharders

Voordelen van een waterontharder

Wat is waterhardheid?

Plaatsing van een waterontharder

OVER AQUA AT HOME

Over Ons

Service en Garantie

Veelgestelde vragen

Klachtregeling

Retour herroepingsrecht

ONZE MODELLEN

Aqua DUO Waterontharder

Aqua COMBI Waterontharder

Webshop

Zout bestellen

Waterfilters kopen

Contact

+31 (85) 060 3800

info@aquaathome.nl

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle

Den Hulst 87

7711 GL Nieuwleusen