Waterontharder kopen?

Een waterontharder kopen is tegenwoording geen overbodige luxe. Het water dat uit de kraan komt in Nederland bevat veel kalk. En dat zorgt voor veel kalkaanslag in uw woning. Daar kunt u tegenwoordig gelukkig iets aan doen en heeft een waterontharder veel voordelen; Leidingen, kranen en douchekoppen blijven kalkvrij en houden een goede doorstroom deze hoeft u nooit meer te ontkalken. Met zacht water bespaart u onder andere op schoonmaakmiddelen en energie. Als het gaat om besparing op schoonmaakmiddelen zoals zeep, shampoo, en (vaat) waspoeder, kunt u rekenen op een besparing van € 125,00 per persoon per jaar.

Snel en voordelig een waterontharder kopen; bespaar € 250 tot € 500,- per jaar. Aqua at Home levert de compactste en zuinigste waterontharder al vanaf €1049,- en kan deze binnen twee weken bij u thuis installeren. De waterontharders van Aqua at Home voorkomen kalkaanslag, houden uw was en huid zacht en hebben zeer weinig onderhoud nodig. U hoeft alleen af en toe zout bij te vullen. Onze wateronharders gaan daar ook nog eens 100% efficiënt mee om.

 

Terugverdientijd:

Voor de terugverdientijd van een Aqua at Home waterontharder kunt u bij een huishouden van vier personen rekening houden met een besparing van minimaal € 500,00 per jaar!

Waterontharder kopen

Waterontharders van Aqua at Home worden in Nederland steeds populairder, met een eigen waterontharder zorg je ervoor dat jouw water 100% kalkvrij is. De waterontharder van Aqua at Home filtert het overmatige gehalte aan calcium (kalk) en magnesium uit het harde water en zorgt voor een kalkvrije woning en heerlijk zachte huid.

De werking van onze waterontharders

Onze waterontharders werken op basis van ionenwisseling. Het hard water stroomt door de kunstharskorrels, waardoor calcium en magnesium wordt uitgewisseld voor natriumionen. Hierdoor geniet u van kalkvrij water door het hele huis.
Door zacht water ontstaat er geen nieuwe kalkafzetting. Dit zorgt er ook voor dat het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt. Ook hebben uw huishoudelijke apparaten minder onderhoud nodig. Genoeg redenen om een water

Wij leveren en installeren onze waterontharders door heel Nederland vanuit de vestigingen in Zwolle.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de modellen?

Aqua At Home waterontharders en zoutreservoirs zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en afmetingen.

Aqua Duo is een zeer compacte waterontharder met gescheiden zoutreservoir en harstank. Deze is zeer geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden.

Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak.
Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten. Het kleinste model levert voldoende zacht en schoon water voor een gemiddeld gezin. 

Aqua Swan is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak. Zeer geschikt voor huishoudens met een hoog waterverbruik. Deze is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en varianten.

Waar wordt de Aqua at home waterontharder geïnstalleerd?

De waterontharder wordt meestal geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen. 

Verwijdert een waterontharder essentiële mineralen?

Een waterontharder ontdoet uw drinkwater niet van essentiële mineralen. Het verwijdert alleen magnesium en calcium uit uw water.

Verbetert een waterontharder de smaak van water?

Zacht water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk meer in het water zit geniet uw meer van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

Wat kost een waterontharder?

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een advies op maat

Is onthardingszout schadelijk voor het milieu?

Nee, want zout is afbreekbaar en wordt minimaal gebruikt bij een regeneratie.

Heeft een waterontharder onderhoud nodig?

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur van de waterontharder en de kwaliteit van uw drinkwater. Daarom adviseren wij onze relaties om jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren door Aqua At Home. De waterontharder blijft hierdoor in optimale staat.

Heeft een waterontharder invloed op de waterdruk?

In meeste gevallen heeft het geen invloed op de waterdruk, mocht dat zo zijn dan hebben we een oplossing daarvoor.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

Joke Schraa
18/02/2021
Geverifieerde
Sinds een paar maanden deze waterontharder. Perfect! Wonen hier 4,5 jr en de glazen douchewand en kranen blijven mooi na t douchen, zonder te drogen. Je huid blijft zacht en je hebt veel minder zeep nodig. Snelle levering en aansluiting. Zou iedereen Aqua at Home als bedrijf aanraden.
Gerwin Bonhof
18/02/2021
Geverifieerde
Zeer tevreden over dit bedrijf! Professioneel advies en installatie. Prettige mensen. Ze doen echt hun best voor de klant. En het zachte water is echt een verademing.
Adjai Balkaran
30/01/2021
Geverifieerde
Waterontharder laten plaatsen vorig jaar, ben zeer tevreden ermee. Geen kalk te zien in me douche op de glaswanden en nog waterkoker.
Sadinie Pawirodinomo
30/01/2021
Geverifieerde
Dik tevreden over onze waterontharder. Geen teken van kalk tot nu toe in onze nieuwe badkamer en waterkoker. Is zeker aan te raden !
NRG Collectief B.V.
30/01/2021
Geverifieerde
Zeer duurzame oplossing bij kalkaanslag. We maken nu inmiddels 10 maanden gebruik van de waterontharder van aqua at home. Na advies was alles voor ons geregeld van begin tot eind. Monteur was vriendelijk en kregen een duidelijke uitleg over de werking van de ontharder.
Tim de R
29/01/2021
Geverifieerde
Wat een goede service! De mannen waren wat later maar dat hebben ze mooi van te voren aangegeven. Top bedrijf!
Henk Waal
29/01/2021
Geverifieerde
Goed bedrijf! Snelle reactie en levering, zeer beleefde monteur. De montage was zoals beloofd binnen 2 uur klaar. Wij zijn zeer tevreden over Aqua at Home! en raden dit bedrijf zeker aan.
Ahmed el Kaddouri
19/01/2021
Geverifieerde
Aqua at Home heeft bij ons een waterontharder en waterfilter geplaatst. Wij zijn uiterst tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf en de service die Abed ons heeft geleverd. Geen moment getwijfeld aan het wel of niet in zee gaan met dit bedrijf. Bovendien is de Prijs/Kwaliteit perfect daar waar sommige bedrijven boven de 2000 euro vragen voor een waterontharder. Aqua At Home dikke duim voor jullie en de 15 jaar garantie die jullie bieden!
Schaarman
28/11/2020
Geverifieerde
Zeer goede service
Eric
26/10/2020
Geverifieerde
Ik ben woonachtig in het zuiden. Via diverse websites stond de regio bekend als een regio met erg hard water. Een hardheid van 13dh waar het landelijk gemiddelde toch rond de 7 dh is. Al enkele maanden rond gekeken naar diverse opties magneten, met zout /met hars werd al snel duidelijk dat ik toch een wilde met zout en hars. Gezocht via google, gezocht via facebook waar ik aquaathome tegenkwam. Daar mijn bevindingen via messenger verteld vervolgens kreeg ik snel adequaat antwoord en een whats-app nummer. Binnen enkele minuten was de afspraak gepland de offerte in m'n mailbox en dat alles binnen 14 dagen. Aantal dagen later was het eindelijk zover, de monteur kwam s'morgen's kregen we nog netjes een app met de vraag of er nog verzoekjes waren als extra zout, harsreiniger, hard heidstest etc Goede 2 uur later (ritje Zwolle-Limburg ) stond de monteur op de stoep vroeg waar de ontharder gewenst was, en in welke positie. Sloot vervolgens de boel aan zoals gewenst en gaf toen teks en uitleg over het functioneren van de aqua combi 2 en de programmering en opties. Overhandigde vervolgens factuur informatie boekje in een net mapje zodat alles mooi bij elkaar bleef. Vervolgens deed hij een meting van de hardheid waarbij de hardheid 16dh was. Daarna activeerde hij het apparaat en deed een nieuwe meting waarbij de uitslag 0 was. Nu enkele dagen later kan ik wel een degelijke revieuw schrijven. De eerste dingen die ik opmerkte zijn ; - Het niet meer hoeven te kauwen op het water. - de koffie de thee de aanmaaklimonade de verhoogde smaakintensiteit van alles wat met het water te maken is en geen vieze zanderige (kalk) smaak meer. - De waterkoker niet meer iedere 2 dagen hoeven te ontkalken. - Mijn huid die vol uitslag zat van het kalkwater ziet nu na 2 dagen al veel beter uit. - verder minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig en zo kan ik nog wel ff doorgaan. Al met al een degelijk betrouw bedrijf duidelijk en transparant over alles goede voor en na-zorg professioneel in alles dus ik zou zeggen bent u opzoek Dan is dit het juiste adres voor een eerlijke betrouwbare duurzame ontharder die het leven een stuk gezonder en aangenamer maakt. ook het douchen/bad voelt veel frisser en schoner aan erna niet meer de neiging om maar meteen nog eens te douche.

Gratis Advies of offerte ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

of bel 085 0603800

Waterontharders

Voordelen van een waterontharder

Wat is waterhardheid?

Plaatsing van een waterontharder

AQUA AT HOME

Over Ons

Service en Garantie

Veelgestelde vragen

Klachtregeling

Retour herroepingsrecht

ONZE MODELLEN

Aqua DUO Waterontharder

Aqua COMBI Waterontharder

REGIO

Zwolle

Contact

+31 (85) 060 3800

info@aquaathome.nl

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle