Aqua at Home Waterontharders:

Voor zacht en schoon water

Lagere energiekosten
 Langere levensduur apparatuur
✓ Een kalkvrije badkamer
 Weldaad voor huid en haar
✓ Bestaande kalkaanslag verdwijnt

Waterontharder kopen Zwolle

Een waterontharder kopen in Zwolle is geen overbodige luxe. Het water dat uit de kraan komt in Zwolle bevat veel kalk. En dat zorgt voor veel kalkaanslag in je woning. Daar kun je tegenwoordig gelukkig iets aan doen en heeft een waterontharder in Zwolle veel voordelen; Leidingen, kranen en douchekoppen blijven kalkvrij en houden een goede doorstroom deze hoeft u nooit meer te ontkalken. Met zacht water bespaart u onder andere op schoonmaakmiddelen en energie. Als het gaat om besparing op schoonmaakmiddelen zoals zeep, shampoo, en (vaat) waspoeder, kunt u rekenen op een besparing van € 125,00 per persoon per jaar.

Conclusie:

Voor de terugverdientijd van een Aqua at Home waterontharder kunt u bij een huishouden van vier personen rekening houden met een besparing van minimaal € 500,00 per jaar!

Waarom een waterontharder van Aqua at Home?

Lange levensduur

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de keramische schijven worden de bewegende delen veel minder belast en slijten niet. De mechanische onderdelen zijn beperkt en de unieke keramische schijven zorgen voor een lange levensduur en zorgeloze regeneratie keer op keer. 

Veilig

De waterontharders van Aqua at Home zijn volume en tijd gestuurd. Mocht het vereiste volume echter niet bereikt worden omdat u op vakantie bent, dan treedt er iedere 12 dagen een automatische verversingsregeneratie in werking om bacteriegroei in de harskolom te voorkomen.

Lage verbruikskosten

Door de slimme microprocessortechniek, zijn de verbruikskosten van Aqua at Home waterontharders erg laag. Het stroomverbruik zal, bij eenmaal per week regenereren, uitkomen op 9 kWh (ca. € 1,80) op jaarbasis

Langdurige Garantie

Op een Aqua at Home waterontharder zit 15 jaar volledige garantie. Volledig, de kosten voor onderdelen, voorrijden én gewerkte uren zijn hiermee gedekt zonder dure onderhoudscontracten en de machine moet eenvoudig 25 jaar mee kunnen gaan.

Water ontharden in Zwolle

Waterontharders van Aqua at Home worden in Zwolle steeds populairder, met een eigen waterontharder zorg je ervoor dat jouw water nog zuiverder is dan gebruikelijk. De waterontharder van Aqua at Home filtert het overmatige gehalte aan calcium (kalk) en magnesium uit het harde water en zorgt voor een kalkvrije woning.

De werking van onze waterontharders

Onze waterontharders werken op basis van ionenwisseling. Het hard water stroomt door de kunstharskorrels, waardoor calcium en magnesium wordt uitgewisseld voor natriumionen. Hierdoor geniet u van kalkvrij water door het hele huis.
Door zacht water ontstaat er geen nieuwe kalkafzetting. Dit zorgt er ook voor dat het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt. Ook hebben uw huishoudelijke apparaten minder onderhoud nodig.

Wij leveren en installeren onze waterontharders door heel Nederland vanuit de vestigingen in Zwolle.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de modellen?

Aqua At Home waterontharders en zoutreservoirs zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en afmetingen.

Aqua Duo is een zeer compacte waterontharder met gescheiden zoutreservoir en harstank. Deze is zeer geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden.

Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak.
Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten. Het kleinste model levert voldoende zacht en schoon water voor een gemiddeld gezin. 

Aqua Swan is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak. Zeer geschikt voor huishoudens met een hoog waterverbruik. Deze is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en varianten.

Waar wordt de Aqua at home waterontharder geïnstalleerd?

De waterontharder wordt meestal geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen. 

Verwijdert een waterontharder essentiële mineralen?

Een waterontharder ontdoet uw drinkwater niet van essentiële mineralen. Het verwijdert alleen magnesium en calcium uit uw water.

Verbetert een waterontharder de smaak van water?

Zacht water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk meer in het water zit geniet uw meer van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

Wat kost een waterontharder?

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een advies op maat

Is onthardingszout schadelijk voor het milieu?

Nee, want zout is afbreekbaar en wordt minimaal gebruikt bij een regeneratie.

Heeft een waterontharder onderhoud nodig?

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur van de waterontharder en de kwaliteit van uw drinkwater. Daarom adviseren wij onze relaties om jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren door Aqua At Home. De waterontharder blijft hierdoor in optimale staat.

Heeft een waterontharder invloed op de waterdruk?

In meeste gevallen heeft het geen invloed op de waterdruk, mocht dat zo zijn dan hebben we een oplossing daarvoor.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

Ahmed el Kaddouri
Ahmed el Kaddouri
2020-12-16
Geverifieerde
Aqua at Home heeft bij ons een waterontharder en waterfilter geplaatst. Wij zijn uiterst tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf en de service die Abed ons heeft geleverd. Geen moment getwijfeld aan het wel of niet in zee gaan met dit bedrijf. Bovendien is de Prijs/Kwaliteit perfect daar waar sommige bedrijven boven de 2000 euro vragen voor een waterontharder. Aqua At Home dikke duim voor jullie en de 15 jaar garantie die jullie bieden!
Schaarman
Schaarman
2020-11-28
Geverifieerde
Zeer goede service
Eric Veldhuizen
Eric Veldhuizen
2020-10-26
Geverifieerde
Ik ben woonachtig in het zuiden. Via diverse websites stond de regio bekend als een regio met erg hard water. Een hardheid van 13dh waar het landelijk gemiddelde toch rond de 7 dh is. Al enkele maanden rond gekeken naar diverse opties magneten, met zout /met hars werd al snel duidelijk dat ik toch een wilde met zout en hars. Gezocht via google, gezocht via facebook waar ik aquaathome tegenkwam. Daar mijn bevindingen via messenger verteld vervolgens kreeg ik snel adequaat antwoord en een whats-app nummer. Binnen enkele minuten was de afspraak gepland de offerte in m'n mailbox en dat alles binnen 14 dagen. Aantal dagen later was het eindelijk zover, de monteur kwam s'morgen's kregen we nog netjes een app met de vraag of er nog verzoekjes waren als extra zout, harsreiniger, hard heidstest etc Goede 2 uur later (ritje Zwolle-Limburg ) stond de monteur op de stoep vroeg waar de ontharder gewenst was, en in welke positie. Sloot vervolgens de boel aan zoals gewenst en gaf toen teks en uitleg over het functioneren van de aqua combi 2 en de programmering en opties. Overhandigde vervolgens factuur informatie boekje in een net mapje zodat alles mooi bij elkaar bleef. Vervolgens deed hij een meting van de hardheid waarbij de hardheid 16dh was. Daarna activeerde hij het apparaat en deed een nieuwe meting waarbij de uitslag 0 was. Nu enkele dagen later kan ik wel een degelijke revieuw schrijven. De eerste dingen die ik opmerkte zijn ; - Het niet meer hoeven te kauwen op het water. - de koffie de thee de aanmaaklimonade de verhoogde smaakintensiteit van alles wat met het water te maken is en geen vieze zanderige (kalk) smaak meer. - De waterkoker niet meer iedere 2 dagen hoeven te ontkalken. - Mijn huid die vol uitslag zat van het kalkwater ziet nu na 2 dagen al veel beter uit. - verder minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig en zo kan ik nog wel ff doorgaan. Al met al een degelijk betrouw bedrijf duidelijk en transparant over alles goede voor en na-zorg professioneel in alles dus ik zou zeggen bent u opzoek Dan is dit het juiste adres voor een eerlijke betrouwbare duurzame ontharder die het leven een stuk gezonder en aangenamer maakt. ook het douchen/bad voelt veel frisser en schoner aan erna niet meer de neiging om maar meteen nog eens te douche.
Yasheen Dhunny
Yasheen Dhunny
2020-10-12
Geverifieerde
Wat een superinvestering is dit geweest. Heerlijk zuiver zacht water, minder zeep en minder onderhoud aan onze keukenapparatuur en wasmachine. Ook was de installateur zeer vriendelijk en zeer professioneel. Wij zijn erg blij met deze perfecte installatie, zeker een aanrader!
Lisa Berendsen
Lisa Berendsen
2020-09-28
Geverifieerde
Wij hebben sinds kort een waterontharder aangeschaft. Top product! Het verschil was na de installatie gelijk te merken. Wij bedanken Aqua at home voor hun goeie service!

Offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

We helpen u graag verder.

Waterontharders

Voordelen van een waterontharder

Wat is waterhardheid?

Plaatsing van een waterontharder

AQUA AT HOME

Over Ons

Service en Garantie

Veelgestelde vragen

Klachtregeling

Retour herroepingsrecht

ONZE MODELLEN

Aqua DUO Waterontharder

Aqua COMBI Waterontharder

REGIO

Zwolle

contactgegevens

+31 (85) 060 3800

info@aquaathome.nl

Telfordstraat 9-24

8013 RL Zwolle